Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η  Spannabis, η πλέον δημοφιλής ευρωπαϊκή έκθεση της κάνναβης, ξεκίνησε στη Βαρκελώνη και το Organic Cup 2023.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που τα τελευταία χρόνια αποτελεί θεσμό. Σε αυτόν μια «ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων», δοκιμάζει  δεκάδες ποικιλίες οργανικής καλλιέργειας του φυτού και αποφαίνεται ποιές είναι οι καλύτερες.

O διαγωνισμός, στα πλαίσια του οποίου δεν επιτρέπονται οι πωλήσεις, πραγματοποιείται στα Social Clubs της πόλης, διαρκεί έξι ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, ημέρα ολοκλήρωσης και της Spannabis.

Τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Μίσιγκαν, το Ντιτρόιτ και τη Νέα Υόρκη, ενώ στην Ευρώπη πραγματοποιείται εφέτος για πρώτη φορά. 

Επίσης για πρώτη φορά εφέτος, χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι και ένα ελληνικό μέσο επικοινωνίας: το περιοδικό Τεκές που ειδικεύεται σε θέματα καλλιέργειας του φυτού και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν (σε μορφή pdf) από εδώ. Οπότε αναμένουμε και τις σχετικές αναλυτικές ανταποκρίσεις στο δεύτερο τεύχος του που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα.