Ένα νέο, free press περιοδικό, ένα περιοδικό ποικίλης ύλης «που μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, και τα Βαλκάνια, καταφθάνει με το πρώτο τεύχος του να κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο του 2019. Το όνομά του είναι You May Say και συντελεστές του γνωστοί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και σκιτσογράφοι, επιστήμονες, ιατροί και φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και βιολόγοι, όλοι τους ειδικευμένοι στο φυτό, την καλλιέργεια και τις δεκάδες χρήσεις του, αλλά και ερωτευμένοι με την ιστορία και την κουλτούρα του.

Το περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, αλλά και από φαρμακεία, cafe-bar και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Οι φίλοι και λάτρεις του φυτού, όσοι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την υγεία τους, οι καλλιεργητές του, αλλά και οι εμπλεκόμενοι «στην οικονομία της κάνναβης» επαγγελματίες του χώρου, ασφυκτιούν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν τις δραστηριότητές τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εν γένει το διαδίκτυο.  Το You May Say έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, αλλά και «να επικοινωνήσει την κάνναβη» στο ευρύ κοινό, μιας και η ύλη του απλώνεται στην πολιτική, την υγεία, τη διατροφή, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την έκδοση υπογράφει η πρώτη ειδικευμένη στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία της κάνναβης ελληνική εταιρεία, η You May Say I Am A Dreamer.  Η εταιρεία που, ανάμεσα σε άλλα, υπέγραψε και την έκδοση του βιβλίου Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης που έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί ένα ιδιόμορφο best seller με τη δεύτερη έκδοσή του να εξαντλείται έχοντας φτάσει ήδη σε χιλιάδες αναγνώστες.

Το You May Say είναι διμηνιαίο, κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ και έχει την θερμή υποστήριξη σειράς Μέσων Ενημέρωσης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το περιοδικό στο e-mail: info.youmaysay[at]gmail.com και με το ελληνικό και διεθνές εμπορικό του τμήμα στο sales.youmaysay[at]gmail.com

Γιατί η κάνναβη είναι ένας τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα.

Καλώς σας βρήκαμε.

You May Say

magazine for highndellectuals