Το You May Say… το νέο Free Press περιοδικό ποικίλης ύλης που «μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης», είναι εδώ! Στο πρώτο τεύχος του:

Ο Περικλής Κοροβέσης γράφει για τον Άνθρωπο, «τον εγκληματία που γίνεται ήρωας»…

Ο Αποστόλης Καπαρουδάκης και ο ζωγράφος Νίκος Κακουλίδης «χαρτογραφούν» την κάνναβη ανά τον πλανήτη.

Αρχείο Γιώργη Οικονομόπουλου. Μια ιστορική φωτογραφία και μερικά λόγια για όσους απαθανατίζονται σε αυτήν, από τον Έλληνα γιατρό που το όνομά του έγινε συνώνυμο του φυτού.

Αγορά / Επιχειρήσεις: Το προφίλ του καταναλωτή του φυτού στον 21ο αιώνα: Πτυχιούχος, μεσήλικας, οικογενειάρχης και χαρούμενος!

Υγεία: Η κάνναβη αναμετριέται με τον καρκίνο του μαστού, της Μαριάνθης Πελεβάνη

Υγεία: 6 λόγοι που η κανναβιδιόλη – CBD έγινε διάσημη, του φαρμακοποιού Ηλία Γραμματικάκη

Ελλάδα: «Εβίβα! Η μόνη διαταγή που υπάκουσα». Ο Θύμιος Κάκος κι ο Γιώργος Δέτσης επισκέπτονται τα ρακοκάζανα της Κρήτης.

Τέχνη: Εβελίνα Αραπίδη: Όλα είναι μουσική. Συνέντευξη της ηθοποιού που ξετυλίγει σκέψεις και χρώματα.

Επιστήμη / Πολιτική: Νίκος Σμυρναίος: Η Δημοκρατία ως αλγόριθμος της Google. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Τουλούζης μας εξηγεί τους κανόνες της σύγχρονης ψηφιακής μας ζωής… με τη γλώσσα που μιλάνε στου Γκύζη.

Επιστήμη / Πολιτική: Κλιματική αλλαγή ή κλιματική κρίση; Ένα αφιέρωμα… «στον κακό μας τον καιρό» από την Μαριάνθη Πελεβάνη. Και πως «μπορεί η κάνναβη να μας βοηθήσει», του γεωπόνου Δημήτρη Γερονίκου.

Διατροφή: Βιγκανισμός, η φιλοσοφία της μη-βίας στο πιάτο μας.

Κόσμος: John Vergados. Ο συν-εκδότης του Καναδικού Skunk Magazine με το οποίο το You May Say… έχει αποκλειστική συνεργασία, μας εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την κάνναβη στον Καναδά.

Συνταγή: Μystic σοκολατάκι με κάνναβη.

Πράσινος Οδηγός: Κατάλογος καταστημάτων πώλησης ειδών κάνναβης και σχετικών επιχειρήσεων.

Το περιοδικό μπορείτε να το βρείτε σε δεκάδες σημεία ανά τη χώρα με επίκεντρο τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, αλλά και σε φαρμακεία, cafe-bar, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων και βιβλιοπωλεία.

Καλώς σας βρήκαμε!

You May Say…

magazine for highntellectuals

info.youmaysay@gmail.com

Φωτογραφία σε αυτή τη δημοσίευση: Γωγώ Γαλανοπούλου